. .

The page is printed

DB Schenker Hrvatska

DB Schenker ulaže preko 6 milijuna eura u dva nova logistička centra

Dvije nove lokacije u blizini Istanbula I Izmira – Preko 24.000 m2 logističkog prostora

(Istanbul/Vienna, 17.6.2016) Službeno otvorenje dva nova logistička centra u Turskoj: Sa radom počinje logistički terminal koji pokriva preko 9.000 m2 u Bursi, oko 70 kilometara od Istanbula. Istanbul je dominantno tržište i najvažnije pretovarno mjesto u Turskoj. DB Schenker Arkas je uložio preko 2,4 milijuna eura u novi logistički centar, koji je opremljen u skladu sa trenutnim sigurnosnim standardima i najnaprednijim logističkim rješenjima. U isto vrijeme, DB Schenker Arkas je pokrenuo još jedan logistički centar sa površinom od 15.000 m2 pokraj luke Izmir. Međunarodni pružatelj logističkih usluga je otvorio moderni logistički terminal na novoj lokaciji u Manisi za oko 3,7 milijuna eura koji će biti u stanju zadovoljiti sve buduće potrebe klijenata.

„Sa terminalima u Bursi i Manisi, pozicionirali smo se u dvije važne i brzo rastuće regije u Turskoj kao kompetentni pružatelj usluga sa dodanom vrijednošću,“ kaže Erik Leiss, direktor u DB Schenker Arkas. „Pogotovo u području Manise, mi smo pioniri sa našim sustavima složenih logističkih rješenja i postavljenjem novih standarda našim klijentima.“

„Sa obje nove lokacije, ne samo da povećavamo našu lokalnu prisutnost u Turskoj, nego i pojačavamo našu mrežu za turske i međunarodne klijente,“ kaže  Helmut Schweighofer, CEO u DB Schenker-u za jugoistočnu Europu, tijekom otvaranja u Turskoj.

DB Schenker Arkas ima više od 400 zaposlenih na 10 lokacija u Turskoj.

 

DB Schenker u jugoistočnoj Europi

DB Schenker je međunarodni logistički pružatelj usluga koji zapošljava 65.000 ljudi na 2.000 lokacija. Schenker & Co AG u Beču služi kao „Regionalni ured“ za jugoistočnu Europu (14 zemalja, 5.300 zaposlenih)

Posljednja aktualizacija: 17.06.2016

Pregled

Na početak stranice