. .

The page is printed

Jedno rješenje. Beskonačne mogućnosti.

eSchenker: Nova generacija logističkih rješenja

Kreiran snažnim karakterstikama, novi eSchenker portal Vam pomaže u svakom koraku logističkog procesa, jednostavnim i često automatskim funkcijama.

Svijet je u pokretu kao nikada prije. Složenost globalnog protoka robe se povećava . Tako i  kombinacija tradicionalnih proizvoda, modernih informacija kao i komunikacijskih tehnologija postaje sve važnija. Kompanije će morati prigrliti integrirane, kolaborativne i optimizirane logističke procese i tehnologije kako bi ostale konkurentne . Digitalizacija je ključna riječ!

Zbog toga, se mi u DB Schenker-u moramo ubrzano transformirati u digitalno orijentiranu kompaniju. Novi Schenker portal je izuzetno napredno logističko rješenje. Sastoji se od unaprijeđenih postojećih mogućnosti, zajedno sa moćnim novim eUslugama. Pružaju Vam sve potrebno za upravljanje logističkim procesima, učinkovito, brzo i sve na jednom mjestu. Bez obzira na vrstu transporta i gdje god Vas posao odvede, eSchenker je Vaš elektronski ključ za transparentnu logistiku.

Sve pokriveno na jednom mjestu.
eSchenker uključuje sve vrste transporta i usluga u jednom ePoslovnom portalu – od kopnenog transporta do globalnog zračnog i pomorskog transporta, do ugovorne logistike. Također Vam daje sve alate koje trebate za upravljanje svih faza transportnih procesa – od planiranja i određivanja cijene, kroz rezervacije, praćenja, fakturiranja, izrade izvještaja i još mnogo toga. Bazirano je na internet tehnologiji tako da je dostupno na svim Vašim uređajima sa trenutnom informacijom u realnom vremenu kad god Vam je potrebna. Sve sa jedne točke pristupa. Uzimajući sve elemente u obzir, predmetno rješenje nudi Vam maksimalnu udobnost.

Prilagođava se poslu kako ga Vi radite.
Kada je u pitanju logistika, jedna veličina sigurno ne odgovara svima. eSchenker portal se može prilagoditi na savršenu veličinu da odgovara Vama i Vašem poslovanju. Ustvari, smatramo se kao dodatak Vašem poslovanju, odražavajući i pružajući podršku Vašoj unutarnjoj infrastrukturi i načinu poslovanja. Možete modificirati mogućnosti po modulima kako bi se uklopile u Vašu strukturu i personalizirati postavke kako bi odgovarale Vašim zahtjevima – bez obzira koliki Vam je volumen pošiljaka i koliko su Vam složeni radni procesi .

Više transparentnosti. Više kontrole.
Kompletna slika s jedne i sveobuhvatni detalji s druge strane – eSchenker Vam daje neprekidni pristup i jednom i drugom. Objedinjuje informacije i prikazuje ih u svim fazama svakog procesa, od preuzimanja do dostave. Tako da uvijek možete vidjeti sve što trebate znati u nekoliko sekundi, gdje god da trebate, kako bi mogli brže reagirati.

Stvoren za jednostavnost.
Novi eSchenker portal je dizajniran sa inovativnom kontrolnom pločom sa „povuci i pusti“ funkcionalnosti koja je vrlo intuitivna za korištenje prilagođena Vašim potrebama. Kada se radi o ponavljajućim dnevnim zadacima, također ćete imati koristi od automatiziranih predložaka koji sjedinjuju Vaš adresar i arhivu. Upravljanje složenim pošiljkama nikad nije bilo jednostavnije.

Uštedite vrijeme. Smanjite troškove.
Vaši resursi su Vaša najvrjednija roba – razumijemo to. Mi također znamo da lanci opskrbe i proizvodni procesi postaju sve složeniji – i vremenski zahtjevni – u sve više globalno rastućem svijetu. Novi eShenker portal omogućuje još moćnije tehnologije dizajnirane za protok Vaših poslovnih procesa. To je novi, sofisticirani, ali pojednostavljeni pristup logističkom upravljanju – i sačuvat će Vam i vrijeme i novac.

Pogledajte sami: Na eschenker.dbschenker.com možete naći novi globalni eSchenker portal. Za više informacija, molimo Vas obratite se Vašem kontaktu u DB Schenker.

 

Last modified: 05.01.2016

Overview

To top of page