. .

The page is printed

Industrije

Energetski transport održive koristi

Industrije poluvodiča i solarnog napajanja dio su dinamičnog tržišta koje zahtijeva isplativa logistička rješenja i optimizirane opskrbne lance.

Naši fleksibilni stručnjaci osigurali su oboje tako da možete brzo reagirati na kraće cikluse inovacija i nagle promjene u Vašim projektima.

 

Naš portfelj usluga za tvrtke u industrijama poluvodiča i solarne energije pokriva sve aspekte logistike i povezuje cijeli niz mogućnosti prijevoza. Nudimo sve, od tradicionalnih transportnih rješenja i usluga za opskrbu proizvodnje do dodatnih usluga, kao što su pakiranje i provjera kakvoće za osiguranje potpune optimizacije lanca opskrbe, opreme i logistike rezervnih dijelova te dodatnih usluga nakon prodaje.

Pregled pogodnosti:

  • Uživajte u prednostima koje nudi naše iskustvo: više od 15 godina radimo s izvornim proizvođačima opreme i dobavljačima u industrijama poluvodiča i solarne energije. Stoga poznajemo zahtjeve takvih tvrtki i možemo ponuditi prilagođena rješenja kako bismo zadovoljili te zahtjeve.
  • Možete se pouzdati u primjenu najstrožih sigurnosnih standarda i u dosljedno visoku kvalitetu izvedbe pri radu na Vašim osjetljivim projektima.
  • Jeste li inovativni? I mi smo! Iskustvo stečeno kroz interakciju s dobavljačima, proizvođačima, i njihovim klijentima omogućuje nam kontinuiran razvoj novih rješenja koja će Vam omogućiti konkurentnu prednost na tržištu.
  • Trebate li pouzdanog projektnog partnera koji može brzo reagirati na nove situacije? Naše iskustvo, infrastruktura te strast i predanost naših zaposlenika zasigurno će Vas uvjeriti!

Posljednja aktualizacija: 26.10.2015

Na početak stranice