. .

The page is printed

Industrije

Vaš ključ za veći uspjeh na svjetskim tržištima

Pouzdan i učinkovit logistički sustav nudi veliku prednost tvrtkama koje žele biti međunarodno konkurentne. S više od 140 godina iskustva u logistici industrije, DB Schenker može Vam ponuditi takvu konkurentnu prednost.

Rješavamo sve, od nabave sirovina do distribucije proizvoda - diljem svijeta. Svejedno je imate li transport projekta ili savršeno usklađene "just-in time" isporuke: kada trebate izvući najviše iz logističkih procesa, DB Schenker Vaš je ključ za uspjeh.

Pregled pogodnosti:

  • Naš portfelj raznolik je kao i Vaš asortiman proizvoda: Prevozimo cijele strojeve, komponente te pojedinačne i rezervne dijelove.
  • Jednostavno se posavjetujte s našim stručnjacima za razne industrijske sektore. Svi oni imaju dugogodišnje iskustvo koje će Vam pomoći razviti „vitke“ (lean) i pouzdane logističke procese za Vaše potrebe.
  • Ekonomičan prijevoz, zahvaljujući našoj globalnoj mreži: cestom, zrakom ili morem - odaberite varijantu koja je najprikladnija za Vas.
  • Pojednostavite stvari iskorištavanjem potpunih logističkih rješenja iz jednog izvora. Također nudimo i dodatne usluge, kao što su skladištenje, odabir i pakiranje, izvršenje narudžbi, centar rezervnih dijelova i distribucija na više od 570 logističkih centara diljem svijeta.
  • Možete se osloniti na našu željezničku mrežu koja će Vam pružiti intermodalne transportne usluga koristeći vagone ili blok-vlakove. Također može dostaviti svu posebnu opremu koja Vam je potrebna za određenu industriju.
  • Štoviše, možete iskoristiti transparentnost procesa diljem svijeta uz pomoć naše najnaprednije informatičke infrastrukture.

Posljednja aktualizacija: 26.10.2015

Na početak stranice