. .

The page is printed

Disclaimer

Disclaimer

Ova Internet stranica vlasništvo je:

 SCHENKER d.o.o.

Dugoselska cesta 5

10370 Rugvica

 Molimo obratite pažnju:

 Sva prava pridržana. Niti jedan dio ove stranice ne smije se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način biti uključen u sustav prikupljanja podataka, kao niti biti spremljen ili učinjen dostupnim na bilo koji drugi način.

 Svi pisani materijali, ilustracije i fotografije su zaštićeni i ne mogu biti korišteni bez prethodnog pisanog odobrenja SCHENKER d.o.o.

Iznimka: U pravilu unaprijed dopuštamo korištenje slika, učinjenih dostupnima upravo u navedenu svrhu, koje su sadržane u poglavlju „VIJESTI“, a za reproduciranje putem pisanih medija, televizije i sličnih medija u cilju izvještavanja.

 Oznake autorskih prava ne smiju biti mijenjane ili uklonjene. Ova stranica ne smije se koristiti na način koji ograničava pristup i korištenje online SCHENKER informacija i sadržaja od strane drugih posjetitelja i korisnika. Svako drugo postupanje koje uključuje ili je vezano za ovu Internet stranicu, zahtijeva naše prethodno pisano odobrenje.

 SCHENKER poduzima sve napore kako bi osigurano da informacije i podaci sadržani na ovoj Internet stranici budu ispravni. Međutim, SCHENKER ne može prihvatiti nikakvu odgovornost ili jamstvo da su informacije i podaci koji se ovdje pružaju ažurni, točni i potpuni.

 Eksterni linkovi prikazani na našoj Internet stranici omogućuju samo pristup drugim stranicama. SCHENKER ne potvrđuje sadržaj eksternih Internet stranica te ne preuzima nikakvu odgovornost za njihov sadržaj.

 SCHENKER pridržava pravo izmjene ili dopune informacija ili podataka koje pruža na ovoj stranici bez prethodne najave.

 SCHENKER posluje u skladu s Općim uvjetima poslovanja međunarodnih otpremnika Hrvatske.

 Primjenjivo je hrvatsko pravo. Za sva pravna pitanja proizašla iz ili u vezi sa ograničenjima odgovornosti i/ili sadržajem ove Internet stranice nadležan je stvarno nadležan sud u Republici Hrvatskoj.

Posljednja aktualizacija: 02.11.2015

Na početak stranice