. .

The page is printed

Tvrtka

Povjerenje je dobro, potvrda je još bolja

Vi kao klijent trebate biti sigurni da poslujete s ozbiljnom tvrtkom koja ne daje prazna obećanja. Želimo Vam pružiti taj osjećaj sigurnosti.

Redovito provodimo vanjske procese certifikacije kako bismo pokazali da se pridržavamo općih standarda industrije i kontinuirano radimo na poboljšanjima rada naše tvrtke.

EN ISO – kontinuirano unapređivanje

Tvrtka Schenker & Co AG certificirana je u Austriji i jugoistočnoj Europi u skladu sa standardima za upravljanje kvalitetom EN ISO 9001 i sa standardima za upravljanje okolišem EN ISO 14001.

EN ISO 9001 certifikat je kojim se potvrđuje rad u skladu sa zahtjevima upravljanja kvalitetom. Između ostalog, tvrtka koja ima takav certifikat dosljedno je u usredotočivanju na klijente, posluje u skladu sa svim vladinim propisima i kontinuirano provodi proces poboljšanja za svoje sustave upravljanja.

EN ISO 14001 certifikat je kojim se potvrđuje kontinuirano postojanje procesa za poboljšanje tvrtkina ekološkog djelovanja.

DB Schenker Logistika sve poslove u većini europskih država provodi kao ovlašteni gospodarski subjekt (AEO). Štoviše, tvrtki je odobren i status F, koji uključuje kombinaciju certifikata za procese sigurnosti i zaštite te carinskih procesa.

Certifikat AEO dokaz je tvrtkine ozbiljnosti i posvećenosti sigurnosti i zaštiti. Austrijska carinska služba nadležna je za izdavanje AEO certifikata i za kontinuirano nadziranje usklađenosti s njezinim standardima.

HACCP – sigurnost i higijena

Agencija za inspekciju TÜV Austria Cert potvrdila je da je sustav za upravljanje tvrtke DB Schenker u skladu s pravilima sadržanima u standardima HACCP (Analiza opasnosti i kritične kontrolne točke).

HACCP također uključuje higijenske propise za zaposlenike koji rade s hranom ili s teretom koji uključuje hranu.

TAPA – jamstvo sigurnosti

Niz odabranih terminala prošao je kroz mjere koje su dovele do njihove certifikacije kao FSR (zahtjevi za sigurnost tereta) objekata razine A. FSR razine A certifikat je najviše sigurnosne razine koju izdaje TAPA-EMEA (Udruga za zaštitu prevezene imovine za Europu, Bliski istok i Afriku).

TAPA-EMEA udruženje je sigurnosnih i logističkih upravitelja iz različitih tvrtki za proizvodnju i logistiku. Propisi za sigurnost TAPA uključuje upute o očuvanju i zaštiti građevina, opreme i procesa, s ciljem osiguranja sigurnog prijevoza i skladištenja prevezenih dobara.

DB Schenker grupni certifikat – pokriva sve proizvode

Učinkovitost našeg integriranog sustava za upravljanje kvalitetom i njegovih alata potvrdila je agencija za certifikaciju Bureau Veritas. Agencija je izdala DB Schenker grupni certifikat koji pokriva čitavu paletu naših proizvoda diljem Europe.

Certifikacija je valjana tri godine, tijekom kojih vanjska agencija za certificiranje (certificiranje Bureau Veritas) mora redovito izdavati potvrde dosljednog pridržavanja svih procesa i smjernica kvalitete. U tu svrhu provodi se niz nezavisnih provjera izravno u našim uredima i objektima. Dakle, naš sustav upravljanja kvalitetom premašuje zahtjeve standarda ISO 9001, koji su smjernice za sustav upravljanja provjerama.

Posljednja aktualizacija: 26.10.2015

Na početak stranice