. .

The page is printed

Naša strategija

Strategija tvrtke DB Schenker 2020.

Naša strategija postavlja temelj za održivi uspjeh tvrtke DB Schenker. Obuhvaća sve dimenzije održivosti: ekonomski uspjeh, društvenu odgovornost i zaštitu okoliša.

Do 2020. bit ćemo vodeća profitabilna tvrtka na tržištu i biti na najvišim pozicijama naših ciljnih tržišta. Nadovezujući se na svoju dugoročnu financijsku stabilnost, i dalje ćemo ulagati u tržišta u razvoju, nove poslove i stručnost svojih zaposlenika. Imat ćemo inovativne proizvode temeljene na visokokvalitetnim procesima i informacijskim sustavima kako bi naši kupci ostali u potpunosti zadovoljni našim vrhunskim mrežama i poslovnim rješenjima.

 

Do 2020. bit ćemo vrhunski poslodavac u svojoj industriji. Raznovrsna smo i međunarodna tvrtka koja nadahnjuje i privlači ljude svih dobi i zanimanja. Podupiremo razvoj zaposlenika i nudimo im mogućnosti domaće i međunarodne karijere. Naši odnosi temelje se na uzajamnom povjerenju i našoj zajedničkoj filozofiji vodstva. Nudimo radno okruženje koje poštuje individualne potrebe i cijeni svačiji doprinos.

Do 2020. godine bit ćemo ekološki  inovator svoje industrije. Naš portfelj zelenih proizvoda i stručnost u eko-konzaltingu u središtu su naše strategije. Oni nama i našim klijentima omogućuju jasnu konkurentsku prednost. DB Schenker smatrat će se mjerilom u smislu ugljične iskoristivosti i energetske učinkovitosti. Također težimo smanjenju drugih emisija, primjerice buke, kako bi se povećalo društveno prihvaćanje našeg budućeg rasta.

 

Naša strategija za 2020. godinu obuhvaća sve dimenzije održivog i uspješnog djelovanja. Osigurat će ravnotežu gospodarskih, društvenih i ekoloških čimbenika. Zbog svoje smo strategije dobro pozicionirani i odlučni smo u namjeri ostvarivanja svoje zajedničke vizije:

 

Kao profitabilan vodeća tvrtka na tržištu, vrhunski poslodavac i ekološki inovator u svojoj industriji, do 2020. bit ćemo vodeći pružatelj usluga integriranog prijevoza i logističkih usluga.

 

DB Schenker. Dostavljamo rješenja.

Posljednja aktualizacija: 26.10.2015

Na početak stranice