. .

The page is printed

Vaš poslodavac

Cilj nam je postati glavnim svjetskim pružateljem prijevoznih i logističkih

Vodeća načela kojih se pridržavamo u poslovanju tvrtke SCHENKER d.o.o. temelj su naše korporativne kulture. Ta načela osnova su svih naših ciljeva i strategija.

Tko smo

Stručnjaci smo za logističke usluge i kopneni, zračni i pomorski transport tereta, kao i za upravljanje lancem opskrbe.

Kao integrirana grupa tvrtki, sustavno razvijamo prijevozna i logistička rješenja na lokalnoj, državnoj i međunarodnoj razini.

Budući da se bavimo prijevozom ljudi i dobara kroz potpune lance prijevoza i logistike, već sada imamo prometne mreže budućnosti.

Naš cilj

Želimo postati glavnim svjetskim pružateljem prijevoznih i logističkih usluga.

Naš rukovodeći pristup uzima u obzir ekonomske, društvene i okolišne aspekte našeg djelovanja. Duboko smo posvećeni načelima društvene odgovornosti i smatramo se inovatorima u razvoju prijevoznog sustava koji ne utječe na klimatske promjene i koji je ekološki osviješten.

Kako ćemo ostvariti svoj cilj

Namjeravamo klijentima, zaposlenicima i dioničarima pokazati da smo najbolji u onome što radimo.

Usredotočeni smo na klijente: Sve što radimo usmjereno je ka zadovoljavanju potreba naših klijenata. Naši nam klijenti ostaju vjerni jer nudimo visokokvalitetne proizvode, kompetitivne cijene i pouzdanu uslugu.

Napredni smo: Potičemo fleksibilnost, spremnost na učenje, posvećenost kvaliteti i hrabrost za kritičko sagledavanje postojećih procesa i praksi te izlaganje ideja za njihovo poboljšanje. Inovativna rješenja koja razvijamo stvaraju nove tržišne prilike za našu tvrtku.

Odgovorni smo: Vjerujemo u moralne vrijednosti, poštovanje u odnosu prema drugima i poštivanje propisa i zakona. Djelujemo na primjeren način u skladu s načelima integriteta i uzimamo u obzir interese svojih dioničara pri donošenju odluka i provođenju postupaka.

Usredotočeni smo na posao: Posvećeni smo kontinuiranomu povećanju vrijednosti svoje tvrtke kako bismo opstali na tržištu kapitala i osigurali buduća ulaganja.

Usredotočeni smo na zaposlenike: Posvećeni smo održavanju prijateljske i suradničke radne atmosfere u multikulturalnom okruženju te svojim zaposlenicima nudimo prilike za razvoj karijere u skladu s njihovim potrebama.

Posljednja aktualizacija: 26.10.2015

Na početak stranice