. .

The page is printed

Profesionalci

Ne postoji zamjena za iskustvo

DB Schenker uvijek je u potrazi za zaposlenicima koji su uspješni u svom zanimanju. Želimo da Vi iskoristite stečenu stručnost kako biste nam pomogli poboljšati široki spektar logističkih usluga u našoj tvrtki.

DB Schenker nudi mogućnosti zapošljavanja u raznim područjima i na svim razinama poslova. Proučite uzbudljive poslove koje nudimo i odaberite najbolji za sebe.

Kopneni transport

Gotovo da ne postoji europska cesta kojom DB Schenker nije putovao.

Naša mreža s više od 700 ureda za kopneni transport čini nas vodećom tvrtkom na kontinentu. Uslugama špedicije od vrata do vrata roba se prevozi cestom, željeznicom i kombiniranim prijevoznim sredstvima od i do bilo koje točke u Europi. Šaljemo pošiljke svih veličina – od paketa do općeg tereta te djelomične i cjelovite pošiljke.

Vozite se s nama u brzoj traci!

Željeznički transport

Dopremite teret željeznicom do bilo kojeg odredišta:

DB Schenker najveći je europski željeznički špedicijski prijevoznik po opsegu prijevoza. Naš vozni park sastoji se od više od 130 000 teretnih vagona i gotovo 4 000 lokomotiva.

DB Schenker Rail upravlja svim logističkim poslovima unutar Europe. Međutim, puno se posla treba obaviti prije nego što se vlakovi pokrenu. Zbog toga se oslanjamo na naše iskusne zaposlenike u razvoju i provedbi strategija te upravljanju i usklađivanju naših procesa.

Zašto i Vi ne biste dali doprinos svojom stručnošću? Bilo da ste pravi „željezničar“ ili stručnjak u nekom drugom sektoru – Vaša jedinstvena osobna pozadina može našoj tvrtki donijeti svježu perspektivu.

Stoga uskočite na vlak s nama!

Pomorski transport

Uvijek smo na istoj „valnoj dužini“ sa svojim klijentima.

DB Schenker morskim putem povezuje više od 130 zemalja, a kao jedan od vodećih svjetskih pružatelja usluga špedicije, svakodnevno prevozimo oko 3 800 transportnih kontejnera. Naša inovativna i ekonomična rješenja pomažu nam savladati svaki morski izazov – i omogućuju zaštitu poslovanja više od 700 000 klijenata diljem svijeta.

Zašto nam se ne biste pridružili i uplovili s nama u svijet logistike?

Zračni transport

Prijevoz iznad oblaka:

Sa svojim iskustvom u uslugama zračnog prijevoza tereta, DB Schenker osigurava pravovremenu dostavu pošiljki, bez obzira na to kamo idu. Naše su usluge dostupne u 24 vremenske zone, što znači da su nam precizno planiranje i usklađivanje apsolutni prioriteti.

Vrijeme je da poletite s nama!

Ugovorna logistika

Svjetsko tržište naš je inventar.

Ipak, ugovorna logistika uključuje puno više od jednostavnog skladištenja. DB Schenker partner je za cijeli lanac opskrbe i nudi logistička rješenja prilagođena Vašim potrebama za svaki korak procesa. Od logistike nabave do sustava podrške za dodatnu opremu – nudimo inovativna rješenja koja našim klijentima daju kompetitivnu prednost.

Pokažite nam svoju zalihu vještina!

Posebni proizvodi

Vjerujemo da ništa nije nemoguće – i zato smo razvili širok spektar posebnih proizvoda koji nam omogućuju svladavanje čak i najtežih zadataka. Bilo da se radi o prijevozu teških tereta, preseljenju cijele tvrtke, važnim događajima, koncertima, ili novom projektu naftnog polja –mreža naših stručnjaka diljem svijeta, globalno dostupna infrastruktura, posebna oprema, lokalni kontakti te sofisticirana informatička rješenja omogućuju razvoj i pružaju usluga po mjeri klijenata.

Zašto ne biste pridonijeli svojim stručnim znanjem?

Osim spomenutih područja, nudimo klasične međudivizijske poslove na područjima strategije razvoja, prodaje, financija, upravljanja i ljudskih resursa. Bez obzira na to koje područje odaberete, Vaš će se radni dan sastojati od obavljanja direktnih svakodnevnih poslova, kao i od obavljanja projektnih zadataka. Dolazite iz drugog stručnog područja? Nema problema – možemo Vam ponuditi uzbudljive prilike za daljnji razvoj.

Više informacija o svim našim sektorima i jedinicama možete pronaći u kategoriji Proizvodi i usluge.

Posljednja aktualizacija: 26.10.2015

Na početak stranice