. .

The page is printed

Kako se prijaviti

Ključ za Vašu novu karijeru u DB Schenkeru

Vaši materijali za prijavu daju nam početni dojam o tome tko ste. Vaša bi prijava stoga trebala sadržavati jasne podatke o Vašim sposobnostima, interesima i osobnosti.

Za rad u DB Schenkeru možete se prijaviti na više načina:

  • Elektronskom poštom, u tom biste nam slučaju u e-mailu trebali poslati kratko uvodno pismo i priložiti sve relevantne dokumente u PDF formatu (maksimalne veličine do 5 MB). Prijavu također možete poslati i običnom poštom na:

SCHENKER d.o.o.
Odjel za ljudske resurse (Human Resources department)
Dugoselska cesta 5
HR – 10370 Rugvica

  • Ako posao za koji se prijavljujete trenutno nije dostupan, ali imate jasnu ideju o tome što tražite, rado bismo od Vas primili otvorenu molbu. Uvijek tražimo nadarene i motivirane pojedince!

Sljedeći popis koji sadrži četiri pitanja pomoći će Vam uvjeriti se da je Vaša prijava besprijekorna:

1. Je li Vaša prijava potpuna?

Potpuna prijava sadržava motivacijsko pismo, životopis u formatu tablice (počevši od posljednjeg posla) i sve certifikate i reference relevantne za posao za koji se prijavljujete.

2. Ostavlja li Vaše motivacijsko pismo dobar dojam?

Motivacijsko pismo ne bi trebalo biti dulje od jedne stranice i trebalo bi nam dati jasnu sliku o tomu tko ste, što ste sve do sada postigli na profesionalnom polju i zašto se prijavljujete za rad u našoj tvrtki. Imajte na umu da Vam motivacijsko pismo daje priliku da prijavi date osobnu notu, privučete našu pažnju, i uvjerite nas da ste Vi prava osoba za posao.

Ako nam o svojoj motivaciji za prijavu želite napisati više od jedne stranice podataka, možete upotrijebiti „metodu treće stranice“. To znači da možete napisati dodatno motivacijsko pismo u kojem podrobnije objašnjavate zašto ste zainteresirani za određenu poziciju našoj tvrtki. Jednostavno svome životopisu priložite tu treću stranicu ili je dodajte u svoju datoteku za životopis.

3. Jeste li provjerili pravopis i izgled?

Veoma je bitno izbjeći pravopisne, gramatičke i sintaktičke pogreške. Trebali biste se također pobrinuti da su dokumenti jasno strukturu i da ste slijedili osnovna načela pisanja i oblikovanja, poput propisne uporabe paragrafa, te oblika i veličine slova.

4. Jeste li se usredotočili na bitne podatke?

Pažljivo razmislite koju poruku želite prenijeti svojim životopisom te jesu li svi certifikati, reference i sposobnosti bitni. Ako je odgovor na sva navedena pitanja DA, spremni ste poslati svoju prijavu. Radujemo se našem susretu!

Posljednja aktualizacija: 26.10.2015

Na početak stranice