. .

The page is printed

Kako se prijaviti

Sada se možemo upoznati

Pridobili ste našu pažnju i željeli bismo Vas upoznati. Sada je na Vama red da nas zadivite svojim znanjem i jedinstvenošću koje ćete pokazati u osobnom razgovoru ili telefonskom pozivu.

Četiri ključna elementa uspješnog intervjua:

1. Dobra priprema ostavlja dobar utisak.

Dobra priprema ključna je kako biste se osjećali samouvjereno i sposobno. Pripremite odgovore na pitanja sljedeće tematike:

  • Vaš životopis
  • Motivacija za prijavu za posao
  • Tehnička/stručna pitanja vezana za posao i zadatke koje on uključuje
  • Pitanja o logističkom sektoru i tvrtki DB Schenker

2. Ugodna pojava i prijateljsko raspoloženje.

Prvi utisak veoma je bitan. Dakle, trebali biste doći na vrijeme i biti otvoreni i jedinstveni – jednostavno budite svoji! Naravno da i prikladna odjeća ostavlja dobar utisak pa se pobrinite o propisnu odijevanju.

3. Ne paničarite.

Normalno je da ste malo živčani. Intervju obično vodi netko iz odjela Ljudskih resursa zajedno s voditeljem odjela za koji se prijavljujete. Ovi ljudi razumiju da biste mogli biti malo živčani pa će Vam pomoći u opuštanju – stoga ne paničarite!

4. Budite znatiželjni.

Tijekom intervjua nam pokažite da ste zainteresirani za našu tvrtku. Na kraju intervjua dobit ćete priliku za postavljanje pitanja. Iskoristite tu priliku kako biste razjasnili bilo kakve nedoumice i kako biste nam pokazali da ste zaista podrobno razmišljali o našoj tvrtki i poslu za koji ste se prijavili.

Posljednja aktualizacija: 26.10.2015

Na početak stranice